понедельник, 12 октября 2015 г.

Сьогодні на уроках 12.10.15

Вітаю із початком робочого тижня!

Українська мова

Продовжували роботу
над звуком (а), опрацьовували Буквар (сторінки із буквою А). Складали звукові схеми до слів. У зошиті з читання складали речення за малюнком: розповідні , питальні. Ці слова записали у зошиті, намагалися запам'ятати. Спробуйте і Ви. У тексті про школу визначали слова-ознаки (обводили їх жовтими хмаринками). Нове! У зошиті з читання з сьогоднішнього дня друкуємо слова та позначаємо знизу слова звукові схеми. Саме так повинна виконуватись робота.

Математика

Працювали над числами 1 - 5 та їх складом. Усний рахунок: працювали із цифровими блокнотами (зверніть увагу на уміння дитини додавати та віднімати числа 1, 2 у межах 10 та додавання, віднімання  любих чисел в межах 5). У звичайному зошиті креслили квадрат зі стороною 2 см. Прохання накреслити іще 3 такі квадрати у ряду через 3 клітинки. Продовжили знайомство із геометричними тілами (куб, піраміда та паралелепіпед).У зошиті "Петерсон" потрібно розфарбувати ці тіла у певні кольори.

Основи здоров'я

Вели розмову про робоче місце першокласника. Розпитайте дитину, що вона запам'ятала та перевірте. чи правильно організовано у Вас вдома робоче місце Вашого першокласника.

Комментариев нет

Отправить комментарий