понедельник, 16 ноября 2015 г.

На уроках

Українська мова

Знайомилися із буквою "ве".
Вона позначає звуки (в), (вь - пом'якшений). Опрацювали написання малої букви "ве", у віршику визнакчили слова-предмети, дії; виконали звуковий аналіз слова "ведмідь". У "Букварі" опрацювали сс. 40-41. Нове! Кожне слово-предмет  можна замінити словами він, вона, або воно (один), вонеи (багато). Прохання вдома почитати ці сторінки. Аркуш для читання не давала. У робочому зошиті писали диктант.  Попередні зошити із диктантами роздала. Нажаль, до ідеалу іще далеко.Прохання працювати із дітьми над письмом під диктовку.
У зошитах з читання сьогодні не працювали.

Математика

Підсумковий урок з теми "Число та цифра 7". Діти уже повинні добре рахувати у межах 7. Нове! Виконували підготовчі завдання до роботи над задачами. Пробували складати задачі за маалюнками:про чашки (с. 25) та за №4 (с. 26). Дійшли до висновку, що дією додавання дізнаємося "Скільки разом?", а дія віднімання тоді, коли щось забирають і запитується "Скільки залишилося?".

Основи здоров'я

Діти розповідали про фрукти та овочі та про їхню користь. Дякую тим батькам, які допомогли своїм дітям підготиувати таку інформацію! Знайомились із поняттями: активний та пасивний віцдпочинок. Обговоріть, будь ласка із дітьми сс. 58-59 у підручнику. Допоможіть дітям підготувати інформацію (до 1 хв.) про її улюблений вид активного відпочинку на напступний понеділок.

Комментариев нет

Отправить комментарий