понедельник, 30 ноября 2015 г.

На уроках

Українська мова

Сьогодні був урок
повторення вивченого. Нову букву не вчили. Працювали у робочому зошиті. Повторили найбільш проблемні букви та буквосполучення. Провели самостійну роботу: списування із писаного та друкованого тексту. Зошити зібрала, на завтра перевірю. У зошиті з читання виконували звуко-буквений аналіз слів. Познайомилися із буквою "Ща" - вона позначає два звуки (шч). На ГПД прописали букви та сполучення букв у робочому зошиті, виконали звуко-буквений аналіз слів у зошиті з читання. Тексту для читання не давала.

Математика

Знайомилися із цифрою "0". Вона позначає"нічого". Нове! У зошиті Петерсон виділили формули-правила. Їх потрібно знати. Якщо до числа додати нуль або до нуля додати число, то отримаємо те ж саме число. Якщо від числа відняти нуль, то отримаємо те ж саме число. Якщо від числа відняти те ж саме число, то отримаємо нуль. Урок 22 доробили на ГПД до кінця. У робочому зошиті потрібно накреслити іще один прямокутник. Хто на ГПД був до 15-30 - встиг це зробити.

Основи здоров'я

Дивилися презентацію Гузовської Діани про активний відпочинок. Чудово, коли батьки їз дитиною не тільки разом відпочивають, а й разом підготували відеопрезентацію! Решту презентацій, на жаль, у минулий понеділок я пропустила. Сподіваюсь, було цікаво!

Комментариев нет

Отправить комментарий