среда, 4 ноября 2015 г.

Сьогодні на уроках

Українська мова
Почали вивчати нову букву "і". У Букварі працювали зі сторінками на букву "і",

у зошиті "Малюй-пиши" прописали все, що стосується малої букви, виконали звуковий аналіз. У віршику позначили слова -предмети (синім), слова-ознаки (жовтим), слова-дії (зеленим). Роздала вчора і сьогодні обіцяні скоромовки. Прохання їх вклеїти у зошит з читання. Вчора помилково у повідомленні написала принести зошити у клітинку. Насправді потрібні зошити у косу лінію. Завтра починаємо у них працювати.

Математика
Продовжуємо працювати над цифрою 6. Додаємо та віднімаємо у межах 6, додаємо та віднімаємо 1, 2 та сусідів чисел (10-9=1;  8-7=1). Нове! Познайомилися із поняттям "замкнена та незамкнена лінії", "області та межі". Діти повинні знати ці поняття. Точки та фігури тепер позначаємо великими друкованими буквами українського алфавіту. Прохання працювати над написанням цифр за моїм зразком та над кресленням геометричних фігур. Підручники із математики поки що не носимо. Я повідомлю, коли вони будуть потрібні.

Природознавство
Вивчали властивості води. Вода прзора, без смаку, без запаху, без кольору. Вона не має форми, а займає форму тієі посудини, уякій знаходиться. Вели бесіду про те, що потрібно берегти воду. Прошу Вас запитати у дітей Як?

Комментариев нет

Отправить комментарий