понедельник, 9 ноября 2015 г.

Сьогодні на уроках

Українська мова

Почали знайомство із буквою
"ен", звуки (н), (нь). Опрацювали сторінки із малою буквою "ен". Працювали над звуко-буквеним аналізом слів. Нове! Називаємо спочатку букву, яку бачимо, а потім звук, який вона позначає. Була проведена самостійна робота із звукового аналізу слів. Результати у зошитах з читання. Також 3 слова для розбору. Почали працювати у робочих зошитах з української мови - наш перший великий диктант. Зошити зібрані. Завтра роздам із результатами. Нажаль зошити "Малюй-пиши" перевірила не всі, але роздала. Завтра завершу перевірку.

Математика

Продовжували працювати над усним рахунком у межах 6, повторили поняття "відрізок", креслили відрізки та називали їх. У робочому зошиті крім прописаних цифр, писали приклади у 3 стовпчики по 3 приклади у кожному. Нажаль не всі змогли зорієнтуватись у своєму зошиті. Прохання обговорити це з дітьми, показуючи у зошиті. Креслили прямокутник, проводили у ньому діагоналі. Прохання повторити 1 раз вдома. Нове! У прикладах на порівняння дописуємо на скільки більше або менше ( 5 * 3 на 2 ).

Основи здоров'я


Тема уроку "Корисна їжа". Обговорювали, яка їжа корисна, а яка шкідлива для людини, опрацювали відповідні сторінки у підручнику. Прохання на наступний понеділок підготувати із дитиною усне повідомлення про якийсь овоч чи фрукт, можна з ілюстраціями. Чим корисний саме він.

Комментариев нет

Отправить комментарий