понедельник, 14 декабря 2015 г.

На уроках

Українська мова

Узагальнювали вивчене. Тому
нову букву не вчили. У зошитах з читання виконували звуко-буквений аналіз слів. Нове! У сполученні букв "лю" (слово любов): Л - м'який приголосний звук.  Буква "ю", яка стоїть після м'якого приголосного позначає один звук (у). Писали самостійну роботу. Тільки бездоганні роботи отримали наклейку. Таких, на жаль,  небагато. У робочому зошиті з української мови писали диктант. Зошити поміняла. У отриманому зошиті потрібно прописати букви, склади (робота над помилками) та списати із Букваря 1-ше, 2-ге, 3-тє речення (с. 67). Читати нічого не давала.

Математика

Знайомилися із числом 10, яке позначається двома цифрами: 1 і 0. У робочому зошиті працювали над прикладами на дві дії, над задачею на знаходження суми чисел (цілого). Нове! Знайомилися із поняттям величини (іменовані числа). Креслили відрізок, розбивали його на дві частини,  складали за ним вирази та розв'язувуали їх:
4 см + 5 см = 9 см
9 см - 4 см = 5 см
Це одиниці вимірювання довжини.
У зошиті Петерсон урок 5. Пригадували обернені задачі. Нове! Знайомилися із задачами на різницеве порівняння (На скільки більше? На скільки менше?). Це тільки перше знайомство і тема важка, тому працювати над цим будемо довго.

Комментариев нет

Отправить комментарий