четверг, 11 февраля 2016 г.

На уроках

Українська мова

Знайомилися із новою буквою "йот".
Звук (й) - завжди м'який. Цим він відрізняється від інших букв, які позначають твердий або м'який (пом'якшений) звук. У зошиті "Малюй-пиши" прописали все, що стосується малої букви й. Завершимо ці сторінки у понеділок. У робочому зошиті не працювали (у школі не було світла - і тому писати було темно), але зошити поміняла. На ГПД будемо прописувати зразки букв та частину тексту (с.93, 1-4 речення, пишемо заголовок і текст з абзацу).
У Букварі читали сс.92-93. Звертали увагу на те, що є слова-предмети, ознаки. Добирали ознаки до предметів. Текст "Казковий світ" - прохання потренувати дітей переказувати.
Перевірила диктант. Результати мене втішили. 7 учнів написали на високий рівень, більшість учнів - на достатній рівень. І всього кілька учнів не дотягнули до достатнього рівня, але кожен із них написав краще, ніж раніше. Сподіваюсь, надалі буде іще краще. Прохання у робочому зошиті виконати роботу над помилками. Слова, у яких допущені помилки, прописати по рядку. Якщо речення написано з маленької букви, переписати його правильно.

Польська мова

Опрацьовували сс.60-61. Вдома читати текст на с.61.

Цікава математика

Задачі
1. Сашко сидить за третьою партою від початку ряду, а від кінця це четверта парта. Скільки всього парт у ряду?
2. 5 товаришів спускалися на санчатах з гори. Ігор проїхав далі від Романа, але ближче від Олега. Костя проїхав далі від Романа, Ілля проїхав далі від Олега. Хто з дітей проїхав найдовший шлях, а хто найкоротший?

Комментариев нет

Отправить комментарий