среда, 27 апреля 2016 г.

На уроках

Українська мова
Вчора завершили зошит "Малюй-пиши - 2". Сьогодні почали "Малюй-пиши - 3".
Опрацювали сс.4-5.Повторили  слова-предмети, які відповідають на запитання Хто? (істоти - люди та тварини), Що? (неістоти - все інше). Попрацювали із казкою, відтворили її, вставивши пропущені слова. Прохання розфарбувати малюнки на сс. 3,5. У робочому зошиті писали під диктовку із коментуванням слова із апострофом. У Букварі читали про Т. Г. Шевченка та його вірш. Діти гарно читали. Бачу, що у багатьох відпрацьовується виразність читання. Знайомилися із українським письменником І. Я. Франком. Діти пригадували казку про Лиса Микиту, яку їм читали батьки. Хто не читав - прочитайте. Читали казку "Лисичка і Рак", відпрацьовували виразність, читання різними голосами.
На ГПД будемо читати у Букварі с.144, читати та переказувати с.145. У робочому зошиті списуємо 3 речення (с.145). В кінці третього речення -  замість двокрапки ставимо крапку.
Математика
Писали самостійну роботу. Результати доволі хороші. Хоча всього 6 учнів написали на високий рівень, але іще12 учнів могли мати цей високий рівень. Їм завадили неохайність та неуважність. Із них кілька учнів просто пропустили якесь завдання і не виконали його. Це говорить про те, що діти знають і уміють, але не можуть показати свої знання. Це прикро, але - факт. Кілька учнів написали на середній рівень, низького - немає.
Пропоную найкращу роботу.

Роботи роздала. Прошу виконати роботу над помилками у робочому зошиті, пропустивши від попередньої роботи 4 клітинки. У зошиті Петерсон виконали задачу №2 (у. 20).
На ГПД будемо виконувати №№1,5 (у.20).
Природознавство
Хочу щиро Вам подякувати за роботу із картою. Всі діти показали уміння орієнтуватися по карті України. Молодці!
 Картинки по запросу Картинки знак чудовоКартинки по запросу Картинки знак  окей
Ми із вами попрацювали недаремно!
На наступний урок потрібно буде підготувати повідомлення про цікаві місця у Карпатських або Кримських горах (за бажанням). Бажано, щоб це було кольорове фото. Добре, якщо дитина там була.

Комментариев нет

Отправить комментарий