среда, 1 марта 2017 г.

На уроках

Українська мова

Писали "Перевірку мовних знань та умінь". Діти гарно справилися із завданням.
Із 30 учнів 8 написали на достатній рівень. Решта - оцінки високого рівня. Хоча зовсім без помилок виконано всього 2 роботи (на 12 балів). Іще засмучує те, що у багатьох учнів зняті бали за допущені граматичні помилки при списуванні з дошки, списуванні тексту з аркуша із завданням. Завтра у класі виконаємо роботу над помилками і діти більш детально розглянуть свої помилки.
ДЗ: впр. 221 (скласти і записати текст-опис або текст-міркування про снігура)

Математика

Прцювали над усним обчисленням (математичний диктант). Готуємося до контрольної роботи з усного обчислення.
Крім того, розв'язували задачі. Перша - на знаходження невідомого зменшуваного із включенням дії множення. Друга - геометрична, на знаходження периметра прямокутника за відомими площею і довжиною.
Працювали над виразами на порядок виконання дій, над прикладами на діїі з іменованими числами. Розв'язували рівняння. У п'ятницю самостійна робота зі схожими завданнями.

Природознавство

Перевіряла домашнє завдання. Радує те, що у більшості дітей результати покращуються. Дякую батькам за роботу із дітьми.
Сьогодні вели мову про весняні зміни у трав'янистих рослин. На наступну середу потрібно буде підготувати проект "Первоцвіти". На цей проект виділяється всього 1 урок. Тому уже можна готуватися. Проект можна представляти і у вигляді презентації на комп'ютері (із розповіддю учня).
ДЗ: с. 104-105.

Комментариев нет

Отправить комментарий