вторник, 5 сентября 2017 г.

На уроках

Українська мова

Розпочали тему "Мова і мовлення". Повторили, що мовлення буває писемне та усне. Повторили ознаки писемного та усного мовлення. Вели бесіду про важливість культури мовлення як усного, так і писемного.
ДЗ; с. 15, впр.23.

Математика

Продовжуємо повторення вивченого у другому класі. Парцювали над усним рахунком (додавання та віднімання), розв'язували задачу та рівняння. Прошу звернути увагу на усний рахунок дітей. Рахувати почали гірше.
У зошиті Петерсон знайомилися із поняттям "множина". Множина - це кілька елементів, об'єднаних однією ознакою. Задати множину - означає назвати спільну ознаку елементів множини, або перерахувати елементи множини. Наприклад: множина дерев, множина геометричних фігур...
ДЗ: с. 10, №№34, 35, П. у. 2.

Основи здоров'я

Обговорювали правила поведінки в школі, правила дорожнього руху, правила поведінки на вулиці. Окрему увагу звертала на маршрут дітей від дому до школи і назад. Прошу обговорити вдома маршруд між домом і школою.

Літературне читання

Знайомилися із підручником: форзац, умовні позначки. Сьогодні не читали. Але вдома потрібно буде прочитати с. 4 (зверення до учнів-читачів), прочитати та відповісти на запитання с. 6.

Образотворче мистецтво

Малювали "Спогади про літо"

Розклад на середу

7-40 - 10-50 ГПД
11-00           Обід
11-40           Фізична культура
                    Українська мова
                    Математика
                    Літературне читання
                    "Я у світі"
                    Зошит Петерсон
17-00 - забрати
17-30 -  Батьківські збори

Комментариев нет

Отправить комментарий