вторник, 20 октября 2015 г.

Сьогодні на уроках. 20.10.15

Українська мова

Сьогодні короткий урок, тому
встигли небагато. Повторили скоромовки, прописали до кінця букву О, у зошитах "Малюй-пиши" дописали букву О. У зошитах з читання виконали звуковий аналіз слів. Нове! Почали писати диктанти (у зошиті "Малюй-пиши" збоку біля малюнка). Поки що це лише 6 букв, але дитина повинна вміти їх правильно написати під диктовку, не списуючи зі зразка. Діти отримали аркуш для читання. Читати до позначки.

Математика

Вітаю ! Сьогодні завершили цифру 5. Накінець!. Але я не просто так довго не переходила до наступної цифри. Мета - бездоганний рахунок у межах 5! Завтра перевірю, як учні це засвоїли. Порівнювали числа, познайомились із поняттям парні та непарні числа. Креслили прямокутник. Розбирались, у чому різниця між квадратом та прямокутником. Прямокутник має лише 2 імені: чотирикутник та прямокутник. А квадрат має 3 імені: чотирикутник, прямокутник та квадрат. У квадрата всі сторони рівні, а у прямокутника лише по дві протилежні сторони рівні.

Музика

Учили нову пісню "Їхав козак містом".  У п'ятницю у школі для першокласників буде посвята у козачата. Там ми будемо співати цю пісню. Тому роздала слова. Прохання вивчити на завтра.

Комментариев нет

Отправить комментарий