среда, 21 октября 2015 г.

Сьогодні на уроках 21.10.15

Українська мова

Розпочали вивчення
букви и. Працювали у зошиті "Малюй-пиши" Прописали всі рядочки, які стосуються маленької букви и. Доречі, слова на звук (и) не починаються, тому й великої букви И в українській мові немає. Але ми пропишем усе, що надруковано у зошиті. Виконували звуковий аналіз слів у зошиті з читання, у зошиті "М-П" визначали слова-предмети, ознаки, дії. Уже другий день забуваюся роздати скоромовку, але ми на уроках її вчили. Запитайтеся, чи запам'ятала її Ваша дитина. Завтра самостійна на складання звукових схем слова.

Математика

Розпочали зошит Петерсон з математики №2 а із ним і число 6. Дітям роздала аркуші з підписом зошита. Прошу приклеїти зверху підпис, обгорнути зошит та приладнати закладинку. У звичайному зошиті прописували цифру 6 а також креслили прямокутник. Нове! Проводили діагоналі прямокутника. Познайомились із цим поняттям, прошу його повторити і нехай дитина  накреслить такий прямокутник іще раз.

Природознавство

Урока не було. Надолужимо потім. Проводили репетицію пісні. Іще не всі діти вивчили слова. Прошу вивчити із ними на завтра.

Комментариев нет

Отправить комментарий