вторник, 3 ноября 2015 г.

Сьогодні на уроках

Українська мова

Продовжували знайомитись із буквою
"ем" (саме так діти повинні її називати) та приголосним звуком (м). У зошиті прописали обидві сторінки. Хто не доробив, прошу дописати. Обговорювали малюнок у Букварі про маму, яка малює портрет доньки. Прошу запитати дітей про це. Складали речення за малюнком: питальні, розповідні, окличні, використовуючи певну інтонацію. Прошу повторити поняття "питальне та розповідне речення". Говорили про те, що кожне нове речення пишеться з великої букви, а вкінці речення ставиться крапка. Нагадую, що потрібно було здати 2 зошити у клітинку. Хто не дав дитині, прошу завтра дати зошити.

Математика

Продовжували роботу над числом та цифрою 6. Повторили склад числа 6. Пршу повторювати склади чисел від 2 до 6. А також додавати та віднімати у цих межах.  Учора познайомились із поняттям "точка", "замкнена та незамкнена лінії", Сьогодні розміщували фігури на лінії, всередині лінії ті поза лінією. Працювали тільки у зошитах Петерсон. Звичайні зошити я зібрала.

Уроку музики не було. Пересаджувала дітей.

2 комментария

  1. Англ.мова
    Завершили вивчати тему шкільне приладдя. Повторювали питання Is it a....? Yes, it is/No, it is not. підручник с.22 повторили вивчені літери с. 16 17 р.з. У зошиті у клітинку прописала слова, які бажано прописати вдома

    ОтветитьУдалить
  2. Этот комментарий был удален администратором блога.

    ОтветитьУдалить