понедельник, 8 февраля 2016 г.

На уроках

Українська мова

Знайомилися з новою буквою "че".
У Букварі читали сс.88-89. Учили напам'ять лічилку (с. 88), вдома довчити, все решта читати.
У зошиті "Малюй-пиши" прописали все, що стосується малої букви "ч". У робочому зошиті писали диктант (готуємося до диктанту у четвер). Зошити зібрала.  Роздала листочки зі списуванням. Рекзультати для першого разу хороші. Навіть старанність краща, ніж у робочих зошитах.. Вкінці роботи стоїть буква В (високий рівень) та Д (достатній рівень). У кого таких букв немає - потрібно серйозно попрацювати над списуванням. Прохання ознайомитись із роботами та повернути їх назад мені. На ГПД будемо списувати закликанку (с. 89) у робочий зошит.

Математика

Знайомилися із новим типом задач (на різницеве порівняння) та із правильним оформленням цієї задачі. Прохання повторити із дітьми правило: Щоб дізнатися, на скільки одне число більше або менше за друге, потрібно від більшого числа відняти менше. Розв'язували приклади на дві дії та на порівняння. У зошиті Петерсон - урок 18 до кінця). Повторювали поняття:
вищий - нижчий;
вужчий - ширший;
довший - коротший;
більший - менший.

Основи здоров'я

Обговорюввали ситуацію, коли дитина загубилася ( на вулиці, у магазині...). Підручник - сс.75-76. Поговоріть із дитиною про це іще раз.

Комментариев нет

Отправить комментарий