вторник, 9 февраля 2016 г.

На уроках

Українська мова

Сьогодні був урок розвитку мовлення.
Вели бесіду про сім'ю, членів сім'ї. Діти розповідали про свою сім'ю. Прохання вдома сласти усно із дітьми розповідь із 3-4 речень про сім'ю: скільки членів сім'ї, хто саме, як звати і таке інше.
Крім того діти розповідали вивчений вірш. У зошиті "Малюй-пиши" прописали велику букву "Че", визначили у вірші про черепаху слова-предмети, слова-дії (слів-ознак не було). Зошити зібрала. У робочому зошиті будемо працювати на ГПД - с. 91 (загадки списати). У класі не читали, оскільки всього один урок. У Букварі с.90, оповіданнея про чабанів будемо читати на ГПД.

Математика

Продовжили роботу над задачею на різницеве порівняння. Дякую за те, що повторили із дітьми правило про порівняння чисел. Знання цього правила допомагає краще розв'язати задачу. Нове! Познайомилися із поняттям "Двоцифрове число". У числі 14 - один десяток і 4 одиниці. Починаємо привчатися до слова "периметр" У зошиті записали: "Периметр - сума всіх сторін". Прохання вивчити із дітьми це правило. Звичайно, зразу їм важко це запам'ятати, але на уроці ми теж постійно будемо його повторювати.
У зошиті Петерсон опрацювали урок 19, на ГПД - урок 20 №5,6,7,8,9.

Музика

Слухали музику П.І.Чайковського "Танець феї Драже" та "Баба Яга". Обговорювали, у чому різниця між музикою, як передається характер героїв.

Комментариев нет

Отправить комментарий