среда, 13 сентября 2017 г.

На уроках

Математика

Продовжуємо працювати над повторенням вивченого у 2 класі. Вчора і сьогодні давала міні самостійні роботи на розв'язування прикладів. Результати дуже засмучують.
Я розумію, що після літа діти іще не війшли у темп роботи. Але, на жаль, більшість дітей втратили навички усного обчислення, забули таблицю множення. Прошу повторювати із ними.

Адміністративні контрольні роботи перенесені на наступний тиждень. Тому у п'ятницю традиційна самостійна робота. Будуть завдання, які виконувалися протягом цього тижня.
ДЗ: с.19, №№102, 107, П.у. 6.

Українська мова

Працювали із темою "Текст". Сьогодні складали усно текст-розповідь за серією малюнків.
Крім того, на кожному уроці повторюємо розбір речення, частини мови. Утворюємо питальні речення від розповідних.
ДЗ: с.25, впр. 43 (дібрати заголовок, розбити на 3 частини, кожну частину записати з абзацу). У другому реченні позначити підмет і присудок, частини мови.

Літературне читання

Перевірила письмове завдання. На жаль, не всі діти зрозуміли, як виконувати завдання. Потрібно було виписати опис дівчинки, а не складати його самим за текстом. Оцінки виставила у зошитах. Завтра запишу у щоденники.
ДЗ: сс. 15-16 (читати та переказувати текст) завтра по ньому буде "Робота з текстом".

Природознавство

Вчора продовжили знайомство із водою-речовиною. Обговорили, де на Землі існує вода, у якому виді вона є (солона, прісна). Крім того, розглянули карту і позначення води на карті. Звичайно, поговорили про те, що воду потрібно берегти.
У вайбер скинула опорний конспект. Але, прошу, крім нього почитати і підручник.

Я у світі

Тема: "Людина - частина природи"
Проводили дискусію на тему "Чи може людина жити без інших людей".
Обговоріть, будь ласка, із дітьми цю тему.

Комментариев нет

Отправить комментарий