понедельник, 11 сентября 2017 г.

На уроках

Літературне читання

Перевіряла вірш. Отримала велике задоволення від віршів, які розповідали діти. Молодці! Правда були деякі неточності у інтонації, у словах тексту. Тому 12 отримали не всі.
   Знайомилися із новим текстом "Лісовою стежкою"
(уривок із повісті О. Донченка). Читали, складали опис дівчинки Улянки.
ДЗ: сс.13-15 (читати, виписати із тексту в зошит опис дівчинки)

Математика

Продовжуємо повторення вивченого у другому класі. Розв'язували задачу, приклади на дії з іменованими числами, рівняння, геометричну задачу на знаходження периметра та площі прямокутника. У зошиті "Петерсон"Продовжили знайомство із темою "Множина. Діаграма Вена"Вчилися задавати множини, визначати елементи, які належать і не належать множині.
ДЗ: с. 15 №№78, 79, П. у. 5.

Українська мова

Продовжили працювати із темою "Текст". Працювали із текстами. Визначали, які це тексти за метою (текст-розповідь, текст-опис, текст-міркування). Повторювали правила про текст (що таке текст, які бувають тексти, на які частини поділяються тексти).
Крім того, писали словниковий диктант (визначали орфограми). Працювали із реченням: визначали основу речення (підмет і присудок), визначалия, яке речення за метою висловлювання, за емоційним забарвленням, за будовою. Повторювали частини мови.
ДЗ:с.21, впр. 35.

Комментариев нет

Отправить комментарий